Blog o vaspitanju dece zasnovan na ličnom iskustvu

O NAMA

Ovaj blog je nastao iz želje  jedne obične mame koja je htela da sa drugima  podeli svoja iskustva i savete a da pritom svojom pričom dosađuje samo onima koji žele da je čuju i to samo onda kada oni žele.

Ujedno sam i vaspitno-obrazovni radnik tako da lako mogu da uporedim teoriju i praksu, vaspitavanje tuđe dece sa svojom. Najlakše je davati savete a zatim zatvoriti vrata ali hajde da primenimo te savete, istrajemo u njima i napravimo male ljude na koje ćemo sutra biti ponosni. Ostavimo knjige malo po strani i sagledajmo prvo svoje dete, njegove potrebe, mogućnosti pa tek onda primenjujmo teoriju. Ovaj deo je ipak lakši roditelju nego vaspitaču.

Zahvalnost za samo pokretanje bloga dugujem kome drugo nego mojoj desnoj ruci, osloncu u životu i stubu porodice koji od samog početka činimo zajedno i sa kojim delim sve, ama baš sve čak i onu kockicu čokolade koju ostavim za njega a on je jedva pojede posle nedelju dana (dok meni ide voda na usta, jer slatko ne doživljavamo na isti način) svom suprugu.

Ukoliko želite da delimo sasvim obične, svakidašnje priče, iskustva, savete bez uztezanja i doterivanja pridružite nam se. Možete nam pisati na mejl, ostavljati komentare i svoja iskustva.